MfN registermediator

Coachingstrajecten

Wanneer je zelf verwikkeld bent in een conflict kan het lastig zijn om inzicht te hebben in je eigen handelen. Naast dat je met een andere partij in conflict bent, kun je ook ervaren dat je met jezelf in conflict bent. Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Hoe zou ik het graag anders willen zien? Wat heb ik daarvoor nodig?

Coaching bij Mediationpraktijk Twente

Mediationpraktijk Twente biedt coaching aan waarbij een actieve luisterhouding en gerichte vragen stellen centraal staan. Wat is écht belangrijk en welke stappen wilt u daarin maken?

Professionele en methodische coaching

Wat is de grondslag van uw handelen en welke patronen herkent u hierin? En welke patronen wilt u doorbreken? Patronen kunnen lange tijd prima voldoen, maar net zo zeer belemmerend gaan werken. Ze kosten meer energie dan dat ze opleveren. Er komt een moment dat u oude patronen wilt gaan loslaten, echter kan dit ook voor veel onzekerheden en onrust zorgen. Want patronen geven ook een veilig en vertrouwd gevoel.

De Mediator/ Coach kan hierin ondersteuning bieden door op methodische en professionele wijze te begeleiden in deze processen en hierdoor patronen, wensen en verwachtingen te verhelderen en te ondersteunen in andere, nieuwe keuzes.